Tandrensning til hund og kat tilbydes lige her

Savler din hund meget, eller har den svært ved at tygge? Så kan det være symptomer på, at den trænger til en tandrensning. Lige her på Lyngby Dyrehospital kan vi tilbyde tandrensning til hund samt tandrensning til kat. Alle kunder fra Lyngby, Bagsværd, Virum og omegn er velkomne i vores dyreklinik.

Mange kæledyr har tandproblemer såsom tandsten og tandkødsbetændelse. Et tandeftersyn indgår altid i forbindelse med det årlige eftersyn af dit kæledyr, og vi hjælper dit dyr med at komme af med sine tandproblemer.

På Lyngby Dyrehospital kan vi tilbyde ultralydstandrensning med efterfølgende polering af tænder. Behandlingen vil kun kunne foregå under narkose, hvilket sikrer det mest optimale resultat.

Hvad koster en tandrensning til hund?

Det er svært at give en konkret svar på, hvad en tandrensning til hund koster, da det kommer an på behandlingens omfang.​

Det samme svar gør sig gældende til spørgsmålet: Hvad koster en tandrensning til en kat? Dog kan vi garantere dig, at du altid vil modtage en fornuftig pris hos vores dyrlæge.

Ved mange tandsygdomme er der behov for en røntgenundersøgelse. Vi kan tilbyde digitalt røntgenoptagelse på vores tandrøntgenafdeling, hvilket er med til at sikre en eksakt diagnose og behandling.

Hos os kan du med andre ord være sikker på, at vi altid tilrettelægger den mest optimale tandbehandling til hund såvel som tandbehandling til kat.

Kontakt os og hør mere om tandrensning til kat eller hund

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af tandrensning til kat eller hund, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål.

Vi kan kontaktes på telefon: 45 87 35 07, så tager vi en god snak med dig.​

Åbningstider

Vi har åbent for daglig henvendelse samt tidsbestilling og fodersalg.​​

​Mandag

​8.00 - 18.00

Tirsdag

​8.00 - 16.30

Onsdag

​8.00 - 17.00

Torsdag

​8.00 - 16.30

Fredag

​8.00 - 15.00

Se vores profilvideo - klik​ her »

Kontakt os og få en tid hos vores dyreklinik

​Har dit kæledyr derfor et problem, stort eller lille, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. 

Ring til os med det samme og lad os lave en aftale.
​Du kan kontakte os hos Lyngby Dyrehospital på telefon 45 87 35 07

Har du et akut problem med dit kæledyr har vi døgnvagt ved samme telefonnummer og er tilknyttet Vagtkreds Nord. Vi tilbyder derfor hjælp døgnet rundt ved akut sygdom eller skade.