Privatejet dyreklinik med erfaren dyrlæge​

​Siden 1938 har Lyngby Dyrehospital udviklet sig til en moderne privatejet dyreklinik for familiedyr med 6 ansatte og dyrlæge Ib Toft som ejer.

Vores hovedformål som dyreklinik og dyrlæge er først og fremmest at hjælpe kæledyr over de daglige sundhedsmæssige problemer, som alle kan komme ud for.

Som kunde på vores dyreklinik i Lyngby er du sikker på at få god service herunder gratis receptudstedelse og telefonisk vejledning.

Har dit kæledyr derfor et problem - stort eller lille - så ring og få en aftale hos vores dyrlæge på telefon 45 87 35 07.​

Både hospital og lokal dyreklinik for familiedyr​

Med årene er vores dyreklinik i stigende grad kommet til at fungere som områdets lokale dyrlæge i Lyngby, Bagsværd, Virum og Gentofte, men også fra en lang række andre områder i regionen.

Vi modtager ligeledes patienter fra henvisende kolleger fra de nævnte områder.

Stor erfaring som dyrlæge på alle fagområder

Vi har stor erfaring som dyrlæge inden for stort set alle fagområder, der har med sygdomme hos familiedyr at gøre.

Vi tilbyder alt fra sundhedsundersøgelse, vaccination, diagnosticering af medicinske sygdomme til løsning af enhver kirurgisk opgave.

Vores dyreklinik har eget laboratorium og digital røntgenafdeling - herunder tandrøntgen - samt mulighed for ultralydsscanning, hvilket sikrer hurtige og bedre diagnoser – oftest samme dag.

Mulighed for indlæggelse af syge dyr kan ligeledes tilbydes under trygge rammer med blandt andet videoovervågning.

Lyngby Dyrehospital er også tilknyttet Dyrlægevagt uden for normal åbningstid.​