​Lyngby Dyrehospital er landets ældste privatejede dyrehospital for familiedyr.

Dyrlæge Henning Holm startede hospitalet på Engelsborgvej 38 i 1938 og var sammen med sine kolleger på mange områder en stor foregangsmand inden for arbejdet med familiedyr.​

Dyrlæge Uffe Rørbech, som i mange år har været medejer af dyrehospitalet er gået på pension og har solgt sin andel af hospitalet til sin kompagnon Ib Toft. Klinikken er siden januar 2011 således ejet og drevet af dyrlæge Ib Toft.

Hospitalet har gennem årene gennemgået mange ændringer både i det ydre som i det indre. Vi kan i dag byde velkommen i moderne og indbydende lokaler.​

Før i tiden kunne hospitalet tilbyde hjemmebesøg i fornemme dyreambulancer, men i dag kan vi desværre ikke give denne service længere.

Vi kunne i mange år også tilbyde pension og klippesalon, hvilket dog i dag er overgået til andre brancher.

I tilknytning til dyrehospitalets bygning ligger Ninnas Hundesalon, som kan kontaktes på tlf. 45 88 91 35