Laboratorium

På Lyngby Dyrehospital er vi nemt og hurtigt i stand til at udføre stort set alle laboratorieundersøgelser.

Vores veterinærsygeplejersker, hvoraf to desuden er uddannede laboranter, arbejder dagligt i vores laboratorium, hvor de analyserer diverse prøver (blod, urin, fæces og celleprøver).

Ved at have eget laboratorium sikres et meget hurtigt og sikkert svar - oftest samme dag, som prøverne er udtaget. Det giver os mulighed for en mere eksakt diagnose og dermed en bedre behandling af dit familiedyr.​