Operationsafdeling

​​På Lyngby Dyrehospital kan vi tilbyde stort set alle typer operationer.

Vi udfører alt lige fra kastrationer og sterilisationer til de mere komplicerede indgreb som f.eks.benbrud og diskusprolapsoperation.

Vi har en velindrettet operationsstue med et sikkert narkose -og overvågningsudstyr, hvilket giver gode og sikre forhold under operationerne.

De fleste patienter til operation skal indleveres om morgenen mellem klokken 8 og 9 og vil i langt de fleste tilfælde kunne sendes hjem samme eftermiddag mellem klokken 14 og 16.

I enkelte tilfælde vil der være brug for indlæggelse for at give patienten ro og god efterbehandling.​