Personale

Dyrlæger​

Ib Toft

Ejer af dyrehospitalet. Uddannet 1986 og har stor specialviden inden for hudsygdomme og  mave /tarmlidelser, men har også stor erfaring med led -og knoglesyg domme samt ryglidelser / diskusprolaps.

Ib Toft har ligeledes stor ekspertise med alle kirurgiske opgaver.​ Har deltaget i talrige internationale og nationale kongresser og kurser.

Rebekka Mikkelsen

Uddannet 2018

Simon Rokkedal

Uddannet 2007 og har særlig interesse i medicinske sygdomme. Har i 2016 taget en fire årig europærisk efteruddannelse i intern medicin: European Master of Small Animal Veterinary Medicine / Internal Medicin (EMSAVM / internal medicine)   Simon Rokkedal har også stor interesse i tandsygdomme samt videruddannet sig inden for bughule- og knoglekirugi på den europæriske skole i Østrig og Italien (ESAVS).

Tine Kjær

Uddannet 2017